Ettårsjubileum

Idag har det inte varit någon vanlig dag. För det första så hade vi ett födelsedagsbarn hemma. Min käre make. Så presenter på sängen och eftersom jag hade lite svårt att slå in hans stora present så blev det en lappgömma för det gillar jag att göra. Tydligen blev den lite svårare än jag trodde för det tog ett tag för honom att hitta fram till slutet.

Sen bakades det kanelbullar, åts födelsedagsfrukost och städades innan vi begav oss iväg för att klättra. Vi var nämligen inbokade för att vara "försöksobjekt" när nya instruktörer skulle examineras. Det visade sig vara kanonbra. Vi två fick en instruktör och köra teknikkurs. Helt underbart, precis sånt som jag behöver. Den tid vi hade när han blev kontrollerad tog fort slut men efter en kort återkoppling med sina hanledare/kontrollanter så erbjöd han sig att fortsätta så vi fick drygt två timmar med honom och det var helt underbart. Jag vågade saker som jag normalt fegar vid när jag fick små tips. Jag orkade saker jag normalt inte riktigt orkar när tekniken blev bättre och jag tänkte på rätt saker. Och han var väldigt trevlig, pratade ungefär lika mycket som jag gör. Sen åt vi medhavd pannkakstårta med klättrande vänner som dykt upp.

Det har varit helt fantastiskt den här helgen. Det har varit flyt i tekniken, jag har inte blivit slutkörd på samma sätt som jag brukar. Det har helt enkelt varit skitkul att klättra och det har gått riktigt bra. Sånt som det gäller att komma ihåg när det går åt helvete en annan dag.

Så, nu bilder från första gången jag klättrade vilket är precis ett år sedan. Den 22 april 2011. Minst sagt medioker teknik och total avsaknad av muskler i armarna. Kommer ihåg hur trött jag var efteråt... det var svårt att dra på sig strumporna.

 

Dagens klättring, ettårsjubileum. Tack och lov har både teknik och armstyrka utvecklats. Det har varit ett fint år med klättring. Jag har varit frustrerad, irriterad och nedslagen många gånger men minst lika många gånger har jag varit sprudlande och studsande, lycklig och nöjd. Jag har faktiskt älskat varenda besök i klätterhallen under året och det har blivit många. Just nu snittar jag fyra gånger i veckan.

 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Verkar som att du haft det underbart! Vad glad jag blir av att läsa det! Och grattis till karlen din :)



Norge? Det lät inte illa, det.

Själv föredrar jag mer värme och romantik, och Frankrike.. Ja.. Kan det bli bättre?

2012-04-23 @ 20:17:14
URL: http://sockerskrin.blogspot.com
Postat av: Emelie

Haha, ja, men smaken är som baken. Själv är jag nog lite för romantisk av mig.. Isch.



Men jo, vi har tänkt på massa sevärdheter vi vill se, men samtidigt har vi tid (10 dagar!) att också strosa runt och bara VARA i Paris. Jag vill se alla delar, både turist-delarna och det mer lättsamma "vanliga" Paris. Tih.

2012-04-24 @ 08:27:57
URL: http://sockerskrin.blogspot.com
Postat av: Emelie

Haha! Det ska nog gå bra!

(Får växla mellan chokladfyllda och vanliga croissanter..!)

2012-04-24 @ 11:22:06
URL: http://sockerskrin.blogspot.com
Postat av: Sophia

Hej och tack själv! Blir alltid pepp när jag tittar på andras klätterbilder :) Vart någonstans klättrar du?

2012-04-25 @ 13:43:07
URL: http://omsocker.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0